El Ramassar us dóna les gràcies per la vostra confiança en aquest any 2018!

Aquest mes de desembre, i fent una mirada a totes les accions de millora, comunicats, nous comerços al nostre espai i nous progressos d’aquest any 2018, us volem agrair la vostra confiança dipositada en nosaltres. Tot seguit, us presentem un resum d’activitats i millores al nostre espai: Millores estructurals al Carrer Montseny amb la construcció […]

El-Ramassar-Granollers

Aquest mes de desembre, i fent una mirada a totes les accions de millora, comunicats, nous comerços al nostre espai i nous progressos d’aquest any 2018, us volem agrair la vostra confiança dipositada en nosaltres.
Tot seguit, us presentem un resum d’activitats i millores al nostre espai:

Millores estructurals al Carrer Montseny amb la construcció d’una zona mixta amb un nou pas de vianants,  la construcció d’orelleres, nous embornals per recollir les aigües i llums led adaptats a les noves voreres…Actualment, aquest carrer comercial permet el passeig de vianants de forma molt més segura i efectiva pels comerços, ja que permet que totes les persones puguin passar de comerç en comerç de forma contínua i sense necessitat de caviar de vorera.A més, també s’ha millorat el parterre de davant els cinemes Ocine, fent-l’ho més accessible per a tothom.

Impuls a la recollida selectiva amb la incorporació de nous punts de recollida. A més, s’ha establert una campanya de recollida selectiva de vidre al sector Horeca amb Ecovidrio.

Comunicació del GRID Granollers el  cicle de reciclatge i reaprofitament més eficaç entre empreses i entitats per facilitar l’ús eficient dels recursos no aprofitats en els seus processos (residus, actius, usos, etc.).

Campanya informativa de l’accés del transport públic cap a la zona del Ramassar per una mobilitat més sostenible i eficient. 

Nous comerços s’han incorporat a la zona del Ramassar: el Restaurant La Tagliatella, el local musical i de ball Mojito Granollers i la botiga d’accesoris i complements per a mascotes, Mascotas 1000 Megastore.

Incorporació d’un desfibril·lador per part de la comunitat de propietaris del centre lúdic en les seves zones comunitàries. D’aquesta manera s’augmenta la seguretat en cas d’una situació d’emergència cardiovascular.

Una vegada més, gràcies a tots per fer-ho possible!

Recordeu que podeu seguir-nos a INSTAGRAM per tal d’estar al dia de totes les notícies i promocions de la zona del Ramassar