Jornada sobre envasos industrials: 2 d’abril – Pol. Palau Nord

El propoer 2 d’abril es celebra la Jornada sobre ENVASOS INDUSTRIALS, en el marc del programa Granollers entra en Simbiosi.  La jornada es planteja com una oportunitat per reflexionar sobre com retenim el valor dels envasos a través del disseny, la reutilització i el reciclatge, què s’està fent, què cal fer i què es necessita perquè […]

plastic

El propoer 2 d’abril es celebra la Jornada sobre ENVASOS INDUSTRIALS, en el marc del programa Granollers entra en Simbiosi. 

La jornada es planteja com una oportunitat per reflexionar sobre com retenim el valor dels envasos a través del disseny, la reutilització i el reciclatge, què s’està fent, què cal fer i què es necessita perquè es faci?

Una sessió de treball per què les empreses industrials puguin parlar amb actors destacats de la cadena de valor actual, compartint directament experiències i pràctiques d’interès.

Una jornada adreçada a gerents o responsables d’empreses industrials i serveis relacionats que tnguin una visió general dels processos de l’empresa, caps de compres, medi ambient o caps de producció.

Programa Jornada Envasos Industrials 

Cal inscripció previa: AQUÍ

LLoc: Avinguda Europa, 21 Polígon Palou Nord, Granollers (seu de la UEI)