Granollers dóna la benvinguda a la Fira de l’Ascensió

  La 69a edició de la Fira de l’Ascensió obre les seves portes durant 4 dies. Un gran aparador del Vallès Oriental per a totes aquelles empreses de productes o serveis que volen impulsar el seu negoci. Aquest any, amb un nou espai dedicat al Món del vi, on degustar i comprar experiències d’enoturisme.  A […]

 

ascencióLa 69a edició de la Fira de l’Ascensió obre les seves portes durant 4 dies.

Un gran aparador del Vallès Oriental per a totes aquelles empreses de productes o serveis que volen impulsar el seu negoci.
Aquest any, amb un nou espai dedicat al Món del vi, on degustar i comprar experiències d’enoturisme. 

A més, la Fira compta amb un extens programa d’actes festius i familiars a places i carrers, com l’arrelat Fem un llibre, les propostes de les entitats d’arrel popular i tradicional, i l’esperada Passada, enguany titulada «Ressons, de la contemplació a l’acció», acte que tindrà lloc aquest dissabte, 1 de juny, entre 6 i 8 del vespre, on vuit formacions musicals desfilaran des de la plaça de la Corona i faran actuacions simultànies a la pl. Maluquer i Salvador, c. Marià Maspons, cantonada carrers Portalet / Nou i places de l’Església, Folch i Torres, Caserna i de l’Oli.

El final de les actuacions tindrà lloc a la Porxada de Granollers, amb les formacions Sound de Secà, Mckensy’s Clan Band, Les Enfants, Sidral Brass Band, Taraf Goulamas, Acousteel Gang, Karl Tuba i Zampone Brass Band.

Aquí teniu el programa complert de la FIRA DE L’ASCENSIÓ, no us ho podeu perdre!

Recordeu que podeu seguir-nos a INSTAGRAM!